'Win-winsituatie'

Zomerpauze

Voilá, de juli-uitgave van Synergie. De laatste voordat de zomervakantie aanvangt. We hebben allemaal hard gewerkt en onze eerste ervaringen opgedaan met een contractvorm die niet eerder is vertoond in onze wereld van opdrachtgevers en aannemers.


Zo hebben we het aangedurfd om met drie geselecteerde aannemers in gezamenlijkheid drie grote projecten aan te pakken: de nieuwe Verdygo installaties voor Panheel en Stein en het Verdygo Modulehandboek, waarbij we bij het laatste ook nog eens samenwerken met collega waterschappen Vallei&Veluwe en Rivierenland. De maatregelen rondom het coronavirus hebben gelukkig slechts tot beperkte vertragingen geleid. Dat is een prestatie als je bedenkt dat je met de ontwerpactiviteiten en op de bouwplaats met elkaar een nieuwe manier van werken moet uitvinden.

Betrokken partijen bij zowel de grote als de kleinere projecten laten zien dat de samenwerking succesvol is. Natuurlijk, zo nu en dan zijn er wrijvingen, maar dat hoort er nu eenmaal bij als je iets nieuws doet met elkaar. Elke keer zijn we weer in staat verder te gaan vanuit wat we beogen: een win-winsituatie. We stellen ‘best for project’ voorop, delen kennis en expertise met elkaar en staan samen aan de lat voor (financiële) risico’s. Samen willen we voor onze burgers zo goedkoop en snel mogelijk een kwalitatief goed en innovatief project neerzetten.

‘We stellen "best for project" voorop’

De tijdsdruk op de projecten is hoog. Overal wordt hard gewerkt. Ik gun daarom iedereen een ontspannen vakantie in welke vorm dan ook en daarna een frisse start. Met nieuwe energie kan iedereen dan straks zijn schouders weer onder de projecten zetten en deze samen afronden. Over enkele maanden tonen we dan de winst aan van samenwerkende partners die prachtige projecten realiseren. Fantastisch!

Ik wens iedereen een mooie zomer. Nicole Hendrix, Directeur Sector Bedrijfsondersteuning


Deel deze pagina: