'Anders aanbesteden, anders samenwerken'

Terugblik lancering animatiefilm

Naast de intensieve samenwerking met de raamcontractanten in het kader van onze projecten, hebben we het afgelopen jaar met een aantal van hen nauw samengewerkt aan de totstandkoming van de animatiefilm “Anders aanbesteden, anders samenwerken”.

Onze vorige nieuwsbrief ‘Synergie’ was hier volledig aan gewijd. Doel van deze film is om kort, krachtig en vooral beeldend het werken met raamcontracten en bouwteams uit te leggen en de grote voordelen ervan te belichten. De animatiefilm is inmiddels met de media en in de vorige nieuwsbrief gedeeld.

Mocht u deze film gemist hebben, dan kunt u hierboven klikken.

De film is een uitstekende aanbeveling geworden voor heel bouwend Nederland om het concept van raamcontracten na te volgen. Het is een prachtige coproductie die kennelijk goed wordt gewaardeerd. Dit blijkt uit de vele positieve reacties en interesse uit vele hoeken. Zo is het filmpje op social media veelvuldig bekeken en gedeeld en is het ook door diverse (reguliere) media opgepikt. Daarnaast zijn er via communicatie@wbl.nl vele informatiepakketten opgevraagd (uiteraard nog steeds verkrijgbaar) en hebben we een behoorlijk aantal nieuwe inschrijvingen op onze nieuwsbrief mogen noteren.

Al met al iets om zijn allen trots op te zijn! Het allerbelangrijkste blijft echter dat we de ingeslagen weg blijven vervolgen, ook al dienen zich soms lastige momenten aan. Door continue met elkaar op constructieve wijze de dialoog te voeren, komen we gezamenlijk telkens tot oplossingen. Het spreekt voor zich, dat we niet meer terug willen naar de tijd waarin elk project via bestekken en aanbestedingen opnieuw moet worden opgepakt, zonder de lessen van eerdere samenwerkingen mee te kunnen nemen.

Via emailadres communicatie@wbl.nl

zijn aanvullende informatiepakketten nog steeds opvraagbaar.

Deel deze pagina:

088 - 8420 000 | info@wbl.nl | www.wbl.nl